Αθλητικά

Προετοιμάζει την Εθνική ο Καβουκλής!

Στον Ρόδιο αθλητή Νίκο Καβουκλή έχει ανατεθεί η προετοιμασία της εθνικής ομάδας πρακτικής σκοποβολής. Ο Νίκος Καβουκλής, δέκα φορές πανελληνιονίκης, ειδικός αθλητικής ψυχολογίας και εκπαιδευτής, αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου για δεύτερη φορά.

Ο στόχος της υποστήριξης του Καβουκλή στην εθνική ομάδα είναι η βελτίωση της απόδοσης της και η προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 που θα γίνει στην Ουγγαρία.

Αύριο και την Κυριακή ξεκινάει η πρώτη φάση εκπαίδευσης της εθνικής ομάδας, ενώ η υποστήριξη θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις:

Α’ φάση: Διενέργεια ενός εκπαιδευτικού διημέρου

Β’ φάση: Καθοδήγηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια δύο αγώνων LIII

Γ’ φάση: Καθοδήγηση και υποστήριξη κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει του Πανευρωπαϊκού Όπλων Χειρός, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με τον Νίκο Καβουκλή είναι η εξής:

-Καλούνται όσα μέλη της εθνικής ομάδα επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε ένα προπονητικό διήμερο στο σκοπευτήριο των Οινοφύτων Βοιωτίας στις 26 και 26 Ιουνίου.

-Στη συνέχεια, σε έναν ή δύο, μη πρωταθληματικούς αγώνες LIII, όσοι επιθυμούν από την εθνική ομάδα, θα συμμετάσχουν αγωνιζόμενοι σε μια ομάδα, όπου ο τεχνικός σύμβουλος θα τους δώσει οδηγίες και θα κάνει υποδείξεις για τη βελτίωση τους.

-Η διαμονή, η μετάβαση και τα παράβολα συμμετοχής στους ανωτέρω αγώνες για τους αθλητές της εθνικής ομάδας έως 30 ετών, εφόσον παρακολουθήσουν τη διήμερη προπόνηση και τους αγώνες LIII, θα καλυφθούν από τον ΣΚ.Ο.Ε., μετά την προσκόμιση των προβλεπόμενων νόμιμων παραστατικών.

Ο Νίκος Καβουκλής, ως τεχνικός σύμβουλος, θα ακολουθήσει την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σαν αρχηγός της αποστολής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου