ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει Μπρέι και Τζόουνς

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
TJ BRAY

Από τους έξι Αμε­ρι­κα­νούς με τους οποί­ους τε­λεί­ω­σε ο Κο­λοσ­σός τη φε­τι­νή σεζόν, οι δύο ήταν αυτοί που έκα­ναν τη δια­φο­ρά και ξε­χώ­ρι­σαν αι­σθη­τά από τους υπό­λοι­πους… Ο λόγος για τον Τι Τζέι Μπρέι και τον «ρούκι» Μάρ­βιν Τζό­ουνς, για τους οποί­ους οι «θα­λασ­σί» θα κά­νουν προ­σπά­θειες για να πα­ρα­μεί­νουν στη Ρόδο. Ο λευ­κός Αμε­ρι­κα­νός μετά το μου­δια­σμέ­νο ξε­κί­νη­μα, ήταν εξαι­ρε­τι­κός και άφησε πάρα πολύ καλές εντυ­πώ­σεις τόσο με την ποιό­τη­τα όσο και με το χα­ρα­κτή­ρα του. Θα πρέ­πει να θε­ω­ρεί­ται δε­δο­μέ­νο ότι με τις εμ­φα­νί­σεις του, θα ανέ­βει το «κασέ» του, ωστό­σο η επι­θυ­μία των Ρο­δι­τών είναι να τον κρα­τή­σουν στο νησί. Ο έτε­ρος Αμε­ρι­κα­νός που έκανε πολύ καλές εμ­φα­νί­σεις αν και «ρούκι» ήταν ο Μάρ­βιν Τζό­ουνς, ο οποί­ος τον τε­λευ­ταίο καιρό αντι­με­τώ­πι­σε ένα σο­βα­ρό πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού. Ο νε­α­ρός φόρ­γουορντ επί­σης ήταν εξαι­ρε­τι­κός στη διάρ­κεια της χρο­νιάς και απο­τέ­λε­σε ίσως την «έκ­πλη­ξη», αφού ο Κο­λοσ­σός απο­τέ­λε­σε τον πρώτο του ευ­ρω­παϊ­κό σταθ­μό. Και για τους δύο, οι άν­θρω­ποι της ρο­δί­τι­κης ομά­δας «στά­ζουν μέλι».

Όσον αφορά στους υπό­λοι­πους, απο­τε­λούν… ήδη πα­ρελ­θόν από τον Κο­λοσ­σό. Ο λόγος για τον Μπρά­ντον Γιανγκ, τον Ντά­στιν Ούεαρ, τον Κιθ Ράιτ και τον Ραμόν Χαρίς, οι οποί­οι δεν έδει­ξαν κάτι το ιδιαί­τε­ρο. Ο Γιανγκ με τον ερ­χο­μό του «χά­λα­σε» τη χη­μεία της ομά­δας και με την πα­ρου­σία του ο Κο­λοσ­σός έκανε το αρ­νη­τι­κό σερί 0-8. Ο Ούεαρ σε καμία πε­ρί­πτω­ση δεν είχε τη δη­μιουρ­γι­κό­τη­τα του Μάλ­κολμ Γκρί­φιν και ήταν πε­ρισ­σό­τε­ρο «εκτε­λε­στής» παρά… ομα­δι­κός, ενώ οι δύο ψηλοί ήταν εξαι­ρε­τι­κά μέ­τριες πε­ρι­πτώ­σεις. Ο Χάρις εκτός από το καλό σουτ που είχε (δεν το έδει­ξε και ιδιαί­τε­ρα…) δεν ήταν αθλη­τι­κός και φά­νη­κε πολύ λίγος για βα­σι­κός πά­ου­ερ-φόρ­γουορντ, ενώ ο Ράιτ είχε πάρα πολλά σκα­μπα­νε­βά­σμα­τα στην από­δο­ση του και δεν έπει­σε ότι θα μπο­ρέ­σει να μεί­νει στον Κο­λοσ­σό για μία ακόμη χρο­νιά. Αν λοι­πόν μεί­νουν κά­ποιοι από τους φε­τι­νούς ξέ­νους και τη νέα σεζόν στη Ρόδο, αυτοί θα είναι ο Τι Τζέι Μπρέι και ο Μάρ­βιν Τζό­ουνς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.