ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επανήλθε στο ωράριό του το Κοιμητήριο του Ταξιάρχη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Πολύς κό­σμος προ­σέρ­χε­ται από χθες, στο κοι­μη­τή­ριο του Τα­ξιάρ­χη στην Ρόδο, αφού επα­νήλ­θε στην κα­νο­νι­κή του λει­τουρ­γία, ανοί­γο­ντας τις ‘πόρ­τες’ του για το κοινό.

Όπως δή­λω­σε στην «δ» η πρό­ε­δρος της Δη­μο­τι­κής Κοι­νό­τη­τας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώ­γου: «Το ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας για τις επι­σκέ­ψεις των πο­λι­τών (και φυ­σι­κά για την τέ­λε­ση των νε­κρώ­σι­μων ακο­λου­θιών) επα­νήλ­θε από την Τε­τάρ­τη 22 Απρι­λί­ου 2020, στα αρ­χι­κά του δε­δο­μέ­να δη­λα­δή από τις 09.00 – 13.00. Αυτό θα ισχύ­σει μέχρι και τις 27 Απρι­λί­ου 2020 οπότε και πε­ρι­μέ­νου­με νε­ώ­τε­ρες ανα­κοι­νώ­σεις από την κυ­βέρ­νη­ση όσον αφορά την εφαρ­μο­γή μέ­τρων κ.λπ. Οι πόρ­τες ανοί­γουν μόνον για την τέ­λε­ση των νε­κρώ­σι­μων ακο­λου­θιών ενώ πα­ρα­μέ­νουν κλει­στές για την εί­σο­δο οχη­μά­των –πλην εξαι­ρέ­σε­ων όπως ΑΜΕΑ, άτομα που ίσως έχουν κά­ποιο πρό­βλη­μα υγεί­ας κ.λπ. Ωστό­σο η προ­σέ­λευ­ση γί­νε­ται κα­νο­νι­κά. Για αλ­λα­γές, η Δη­μο­τι­κή Αρχή Ρόδου θα το επα­νε­ξε­τά­σει αρ­γό­τε­ρα».

Να ση­μειω­θεί ότι την Με­γά­λη Πα­ρα­σκευή το κοι­μη­τή­ριο –όπως και σε όλη την Ελ­λά­δα- πα­ρέ­μει­νε κλει­στό ενώ δεν έλει­ψαν και οι αντι­δρά­σεις από συ­μπο­λί­τες μας που προ­κά­λε­σαν επει­σό­δια, πριν από λίγες ημέ­ρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.