Μια απίστευτη κακοήθεια εις βάρος του καθηγητη Δημήτρη Κρεμαστινού αναπαρήχθη τις τελευταίες ώρες από ιστοσελίδες που είναι ταγμένες στα fake news. Η υπόθεση ξεκίνησε από χθες με αφορμή μια λάθος αναφορά της  διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, στην οποία αναγραφόταν ως ημερομηνία θανάτου του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου η 21 Απριλίου 2020!!!

Πολλές ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν την αναφορά της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας και παρότι παρουσίαζαν την υποτιθέμενη είδηση με ερωτηματικό, εντούτοις προκλήθηκε πολύ μεγάλη αναστάτωση για την πορεία της υγείας του καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική και δίνει τη μάχη του  για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα e-reportaz ήταν η πρώτη που διέψευσε τις φήμες κάνοντας μάλιστα λόγο για “μακάβριο λάθος”.

Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ του e-reportaz αναφέρονται τα εξής:

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία περιείχε το λήμμα “Δημήτρης Κρεμαστινός” από τη γνωστή διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, στο οποίο αναγραφόταν ως ημερομηνία θανάτου του καθηγητού η 21 Απριλίου 2020!!!  Με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση όπως ήταν φυσικό.

Προκαλεί θλίψη και οργή το αρρωστημένο μυαλό κάποιων που δεν σέβονται ούτε οικογένειες ούτε τον αγώνα που δίνουν κάποιοι συνάνθρωποι με την βοήθεια των ιατρών τους για να κρατηθούν στην ζωή.  Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο αλλά δεν παύει σήμερα, εν μέσω πανδημίας, να προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ και οργή τα αρρωστημένα μυαλά κάποιων.

Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός εξακολουθεί να είναι στην ΜΕΘ και όλοι ελπίζουμε ότι θα βγει νικητής όπως όλοι και οι άλλοι άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα τους αυτή τη στιγμή με την υγεία τους.

Η ανάρτηση στο facebook

 

Κρεμαστινός

 

Ένα σχόλιο στο Απίστευτη κακοήθεια εις βάρος του Δημήτρη Κρεμαστινού

  1. Avatar Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΓΚΑ λέει:

    app-facebook
    Katerina Togka
    23 ώρες πρινΚαλό θα ήταν η Βικιπαίδεια να φιλτράρει τις πληροφορίες της και να μην δημοσιεύει Ανυπόστατες ειδήσεις,που αφορούν τη Ζωή ενός διακεκριμένου Ακαδημαϊκού!Ντροπή…

    Η ανάρτηση μου στο facebook χθες

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ