Αθλητικά

Στις 4 Απρίλιου και διαδικτυακά οι εκλογές του Άρη

Την Κυριακή 4 Απριλίου θα διενεργηθούν οι εκλογές, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Άρη Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα γίνουν το πρώτο σωματείο στα Δωδεκάνησα που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του διαδικτυακά, κάνοντας χρήση του συστήματος «Ζευς», καθώς η πανδημία του covid-19 καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για τη σύγκληση συμβατικού τύπου Γενικής Συνέλευσης.
Τα δεδομένα ενόψει του «ραντεβού» με την κάλπη δεν έχουν αλλάξει, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο σημερινός πρόεδρος, Τσαμπίκος Δέμελος, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στον δρόμο προς μία δεύτερη θητεία, ενώ ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές στο υφιστάμενο διοικητικό σχήμα.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο σύστημα “Ζευς Κάλπη” για τις εκλογές του Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου με ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 04/04/2021 και ώρα 10:00 με 18:00 .
Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν e-mail με τον σύνδεσμο ψηφοφορίας και οδηγίες χρήσης βάσει της παρακάτω απόφασης.
“Κοινή Υπουργική Απόφαση οικ. 72664/2021 – ΦΕΚ 719/Β/24-2-2021
Διαδικασία διεξαγωγής Γενικών Συνελεύσεων με ψηφιακά μέσα και διενέργειας ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τη λήψη αποφάσεων και την εκλογή των μελών των καταστατικών οργάνων των αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων”.
*Πληροφορίες στο email: gfsaris2020@gmail.com».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου