Η τουριστική προβολή της Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας, στην οποία για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ, είναι γεγονός.

Η εκπροσώπηση του νησιού μας γίνεται από την δημοτική σύμβουλο κα Φωτεινή Φράγκου η οποία δηλώνει πράγματι ικανοποιημένη από αυτή την προσπάθεια :

«Είμαι ενθουσιασμένη από την συμμετοχή μας στην εν λόγω έκθεση. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά , ή οποία έδωσε συνεντεύξεις σε Ινδικά ΜΜΕ αλλά και να συμμετάσχω σε εκδηλώσεις coctail party που διοργανώνει ο ΕΟΤ για τους Ινδούς παράγοντες Τουρισμού.

Ή Ινδία αποτελεί τεράστια τουριστική αγορά ή οποία ταξιδεύει όλο το χρόνο και οι Ινδοί δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, τόσο για την Αθήνα όσο και τα νησιά! Έχουμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούμε σ αυτήν την αγορά και ελπίζω να συντονιστούν όλοι οι παράγοντες Τουρισμού πράκτορες ξενοδοχεία κλπ ώστε να το πετύχουμε !»

Η συμμετοχή του ΕΟΤ στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανοίγματος νέων αγορών, και αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του σχεδιασμού για την στοχευμένη προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Ινδία ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο και για την ενίσχυση των προοπτικών για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών ταξιδιωτικών δαπανών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ