Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Press Event που διοργάνωσε η scubahellas.com με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η scubahellas.com, ένα ελληνικό portal που έχει δημιουργηθεί με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του ελληνικού καταδυτικού τουριστικού προϊόντος, σε συνεργασία με δύο καταδυτικά κέντρα από την Κεφαλλονιά (το Pirate Divers Club και το Blue Manta Diving & Aquanautic Club), παρουσίασε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον καταδυτικό τουρισμό σε εξειδικευμένους δημοσιογράφους κατάδυσης από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά μέσα, εστιάζοντας στα Ιόνια νησιά και πιο συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου προσκλήθηκαν 10 δημοσιογράφοι από την Γερμανία την Αγγλία και την Πολωνία.

“Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενήσουμε εξειδικευμένους δημοσιογράφους καταδυτικού ρεπορτάζ από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε ζωντανά, όσα τα τελευταία χρόνια τους παρουσιάζαμε στις διεθνείς εκθέσεις που συμμετείχαμε, δηλαδή ότι διαθέτουμε ένα πραγματικά δυνατό προϊόν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με αμέτρητες εναλλακτικές διασκέδασης και ψυχαγωγίας εκτός βυθού. Η συνεχής και συντονισμένη προβολή στα κοινά των δυτών που απευθυνόμαστε, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή συντείνουν στο να αρχίσουμε να εισπράττουμε τους καρπούς από τις προσπάθειες των πέντε τελευταίων χρόνων. Κλείνοντας, ήταν ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίησή μας όταν στο τέλος εισπράξαμε πολύ θετικά σχόλια όπως 3 ώρες πτήση, μοναδικός καιρός, κουζίνα και πολλές επιλογές εκτός νερού, από τους πλέον έμπειρους και πολυταξιδεμένους επαγγελματίες του κλάδου” δήλωσε ο κος Αυγερινός Βραζόπουλος, ιδρυτής της scubahellas.com.

capital.gr

Ένα σχόλιο στο Προβολή του καταδυτικού τουρισμού στο εξωτερικό

  1. Avatar Ο/Η Marios Kordellas λέει:

    Φαντάσου η Ρόδος που έχει ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΕΤΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ τι μπορεί να κάνει στο τομέα ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ-ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ