Ειδήσεις

Συνάντηση κ. Χ.Κόκκινου με το Προεδρείο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.-ΑΣΚΛΥΠΙΑΔΕΣ

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου , κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον πρόεδρο της Κοινωνικής Συναιτεριστικής Επιχειρήσης –ΑΣΚΛΥΠΙΑΔΕΣ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) κ. Ζηδιανάκη Μανώλη και τον ταμία κ. Φαρμακίδη Νικόλαο . Αντικείμενο συζήτησης ήταν η ενίσχυση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για τις δραστηριότητες της στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας .
Ο κ. Χ.Κόκκινος τόνισε : « Η στήριξη της Περιφερειακής Αρχής είναι δεδομένη . Στο παρελθόν η συνεργασία έφερε θετικά αποτελεσμάτα . Επιβάλλεται σήμερα να συνεχισούμε οργανωμένα τις κοινές προσπάθειες μας προς όφελος της κοινωνίας μας. Άλλωστε η κοινωνική πρόνοια είναι απο τους βασικούς « πυλώνες» του Κοινωνικού Κράτους και οφείλουμε να την προασπίσουμε ιδιαίτερα σήμερα που ο λαός δοκιμάζεται απο την βαριά καθημερινότητα» .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου