ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Δεύτερη στάση… Πήλιο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος
Μέγεθος γραμμάτων

Σε πλήρη εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται η προ­ε­τοι­μα­σία του Α.Σ. Ρόδος ενό­ψει της αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου 2021-2022 και της συμ­με­το­χής του στο νέο ενιαίο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2.

Ο Σω­τή­ρης Αντω­νί­ου και οι συ­νερ­γά­τες του συ­νε­χί­ζουν την εντα­τι­κή δου­λειά, προ­κει­μέ­νου να… χτί­σουν την νέα Ρόδο, αφού δεν πρέ­πει να ξε­χνά­με ότι οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας είναι μία ομάδα με πολ­λούς νέους πο­δο­σφαι­ρι­στές στις τά­ξεις τους.

Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός έχει ρίξει το βάρος σε θέ­μα­τα τα­κτι­κής, φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και εν­δυ­νά­μω­σης, με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές να αντα­πο­κρί­νο­νται με επι­τυ­χία στα… θέλω του Σω­τή­ρη Αντω­νί­ου.

Από την Τε­τάρ­τη 18 Αυ­γού­στου ξε­κί­νη­σε το βα­σι­κό στά­διο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας, εκτός νη­σιού, με τα «ελά­φια» να βρί­σκο­νται στις Σέρ­ρες, όπου την Πέμ­πτη αντι­με­τώ­πι­σαν στο πρώτο τους φι­λι­κό παι­χνί­δι τον Παν­σερ­ραϊ­κό (οι δύο ομά­δες ανα­δεί­χθη­καν ισό­πα­λες χωρίς σκορ), με τον Σω­τή­ρη Αντω­νί­ου να έχει την ευ­και­ρία να βγά­λει τα πρώτα του χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα.

Οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας προ­πο­νή­θη­καν για τε­λευ­ταία φορά στις Σέρ­ρες το πρωί του Σαβ­βά­του και το με­ση­μέ­ρι της ίδιας ημέ­ρας ανα­χώ­ρη­σαν για το Πήλιο όπου θα διε­ξα­χθεί το δεύ­τε­ρο μέρος του βα­σι­κού στα­δί­ου της προ­ε­τοι­μα­σί­ας του συλ­λό­γου.

Σή­με­ρα το πρό­γραμ­μα πε­ρι­λαμ­βά­νει διπλή προ­πό­νη­ση, πρωί και από­γευ­μα, με τον Σω­τή­ρη Αντω­νί­ου το πρωί να επι­κε­ντρώ­νε­ται σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και εν­δυ­νά­μω­σης, ενώ το από­γευ­μα το βάρος θα πέσει σε ασκή­σεις τα­κτι­κής και σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι το ευ­χά­ρι­στο για τον έμπει­ρο τε­χνι­κό είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς αθλη­τών, ενώ το δεύ­τε­ρο φι­λι­κό παι­χνί­δι για τον Α.Σ. Ρόδος, βάσει του προ­γράμ­μα­τος που είχαν ανα­κοι­νώ­σει τα «ελά­φια» , θα γίνει την Πέμ­πτη 26 Αυ­γού­στου με αντί­πα­λο την Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.