Εστιάζουμε όλοι και έτσι πρέπει, στην συνεχή αναβάθμιση και εξυπηρέτηση του τουρισμού μας που είναι ο ούριος άνεμος στην τοπική μας οικονομία.

Μια μικρή αλλά ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση για τη διευκόλυνση των επισκεπτών μας αποτελεί το έργο της δημοτικής μας αρχής, που αφορά την πτυσσόμενη πεζογέφυρα στο Λουτάνη ποταμό.

Ενώνει το τμήμα στην κοίτη του ποταμού, στο δρόμο του Αγίου Ανδρέα προς Κολύμπια.

Η συνεχής ροή του ποταμού κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν -αλλά και τη διάρκειά της ενίοτε-όπως και τους φθινοπωρινούς μήνες, έκανε αν όχι απροσπέλαστη, προβληματική σίγουρα την διάβαση των πεζών επισκεπτών μας.

Με την αποτελεσματική παρέμβασή της ο Δήμος Ρόδου έλυσε ένα χρονίζον πρόβλημα με την άρτια από τεχνικής αλλά και λειτουργικότητας πεζογέφυρα, η οποία το χειμώνα θα αποσυναρμο-λογείται.

Έτσι δίνουμε το θετικό πρόσημο στους επισκέπτες μας ότι η διαμονή τους στον τόπο μας είναι και πρέπει να είναι άνετη και ασφαλής.

Δίνουμε τα εύσημα λοιπόν στο Δήμαρχό μας κ. Αντώνη Καμπουράκη στους Αντιδημάρχους κ.κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου τον τοπικό Πρόεδρο κ. Γεώργιο Μπακίρη, ιδιαιτέρως όμως τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αφάντου και Πεταλούδων κ. Αναστάσιο Σπανό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παύλος Χαρτερός                                Καθολική Παπαβασιλείου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ