ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο στέκι των Καλυθιών ο Αδωνις Γεωργιάδης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
20170818_175052
Μέγεθος γραμμάτων
Στο Στέκι των  Κα­λυ­θιών προ­τί­μη­σε να πιεί καφέ με τους φί­λους του πε­ρι­μέ­νο­ντας την σύ­ζυ­γο με τα παι­διά ο Αντι­προ­ε­δρος της Ν.Δ. κ. Αδω­νις Γε­ωρ­γιά­δης.
Στην παρέα ο φίλος του κ. Ιω­άν­νης Παπ­πας  που τον πα­ρέ­λα­βε απο το λι­μά­νι προ­ερ­χό­με­νος απο πε­ριο­δεία στην Λερο, ο εκ­πρό­σω­πος του στις εσω­κομ­μα­τι­κές εκλο­γές κ. Γιώρ­γος Δια­καν­θου, το μέλος της Νοδε, το­με­άρ­χης Εμπο­ρί­ου κ. Σοφία Χα­τζη­γε­ωρ­γιου , ο επι­χει­ρη­μα­τί­ας κ. Σακης Πο­λυ­χρό­νης  και ο εντε­ταλ­με­νος Πε­ρι­φε­ρεια­κος Συμ­βου­λος για θέ­μα­τα Αθλη­τι­σμού  κ. Νίκος Νι­κο­λής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.