Ειδήσεις

Τιμήθηκαν από το Δήμο δύο φιλότιμοι εργαζόμενοι

Την προσφορά και το φιλότιμο δύο εργαζομένων στις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου τίμησε χθες η δημοτική αρχή.
Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου κ. Στάθη Κουρουρνά.
Συμμετείχαν ο δήμαρχος Ρόδου, ο νέος δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Περδίκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Καρατζιάς, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας κ. Νίκος Ρόδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Μπούκλας και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Δήμο ο κ. Κυριάκος Καρεκλάς, που εργάζεται στη Διεύθυνση Καθαριότητας και η κ. Δέσποινα Παντελάκη, η οποία απασχολείται στη Διεύθυνση Πρασίνου.
«Τιμούμε δυο υπαλλήλους που απασχολούνται σε δυο κρίσιμες υπηρεσίες. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων μοχθεί.
Χρειάζεται προσπάθεια και μεράκι για να έχουμε την πόλη σε κατάσταση που να αξίζει στην αίγλη της. Είμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι πριν δύο χρόνια. Με τον έπαινο που δίνουμε στον κ. Κυριάκο Καρεκλά και στην κ. Δέσποινα Παντελάκη, δείχνουμε την εκτίμησή μας για τον αγώνα τους. Στο πρόσωπό τους αναγνωρίζονται οι προσπάθειες όλων», δήλωσε ο κ. Στάθης Κουσουρνάς.
«Στη δύσκολη συγκυρία που περάσαμε, εξαιτίας των προβλημάτων της χώρας, ακούστηκαν και πολλά αρνητικά σχόλια. Είναι θετικό να υπάρχουν ακόμη φιλότιμοι εργαζόμενοι που δεν σκέπτονται το χρόνο, που ξοδεύουν στην εργασία τους. Οι δύο εργαζόμενοι αξίζουν τους επαίνους. Συγχαρητήρια στους βραβευόμενους, στο δήμαρχο και στους αντιδημάρχους, που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να τιμούν», δήλωσε ο νέος δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
«Είναι μεγάλη τιμή για την αντιδημαρχία, που διαθέτει δύο εργαζόμενους με τόσες αρετές. Υπάρχουν ακόμη υπάλληλοι «παντός καιρού» που δεν φείδονται κόπων και χρόνου. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο. Εύχομαι ο νέος δήμαρχος να μεγαλώσει το αντικείμενο της αντιδημαρχίας. Ο άνθρωπος που θα τεθεί επικεφαλής θα πρέπει να εργαστεί πολύ», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Περδίκης.
«Δίνω συγχαρητήρια και στους δύο εργαζόμενους, που μοχθούν τόσο πολύ για το Δήμο Ρόδου», δήλωσε ο κ, Δημήτρης Καρατζιάς.
«Στο πρόσωπο των δύο εργαζόμενων τιμούμε όλο το προσωπικό μας, που μάχεται», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης.
«Όλο το προσωπικό του Δήμου είναι καλό και φιλότιμο. Και η νέα δημοτική αρχή να κάνει το ίδιο», δήλωσε ο κ. Ηλίας Μπούκλας.
«Ευχαριστώ πολύ. Να σας έχει ο Θεός καλά. Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά και τη σύζυγο του Βούλα, τον κ. Δημήτρη Καρατζιά, τον κ. Ηλία Μπούκλα και τον κ. Βασίλη Ψυλλάκη, που μου στάθηκαν τόσο», δήλωσε ο κ. Καρεκλάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου