Το διεθνές τουρνουά International Open Rhodos Cup, μια σπουδαία διοργάνωση καράτε, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο νησί μας και συγκεκριμένα στις 20 και 21 Οκτωβρίου. Μάλιστα, η διοργανώτρια Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, εξέδωσε και την αφίσα για τη διοργάνωση.

Το International Open Rhodos Cup θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας και γι’ αυτό το λόγο, αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας βρέθηκε τον Ιανουάριο στη Ρόδο, προκειμένου να «επιθεωρήσει» το χώρο που θα φιλοξενήσει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση καράτε, δίνοντας το τελικό «οκ» για την ανάληψη της από το νησί μας.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα των  εγκαταστάσεων και συμφωνήσαν ότι  το κλειστό Καλλιθέας μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου, όπως μία διεθνή διοργάνωση καράτε, επιμηκύνοντας παράλληλα την τουριστική περίοδο στο νησί μας, καθώς αναμένονται πλήθος αθλητών, προπονητών και παραγόντων του παγκόσμιου καράτε.

Τυπικές λεπτομέρειες αναμένονται να διευθετηθούν πλέον μεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΑΣ Ρόδος Shotokan Karate που θα είναι ο διοργανωτής σύλλογος, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο «ραντεβού» του Οκτωβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ