ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίνα Μενδώνη: Στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με την υπόθεση της Νισύρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΕΝΔΩΝΗ

Δικα­στικά θα κινηθεί η Λίνα Μενδώνη για σημε­ρινό δημο­σί­ευμα της εφη­με­ρί­δας «δημο­κρα­τία».

Η ανα­κοί­νωση του υπουρ­γείου Πολι­τι­σμού

Η ανα­κοί­νωση του υπουρ­γείου Πολι­τι­σμού σημειώ­νει: «Για το σημε­ρινό δημο­σί­ευμα της εφη­με­ρί­δας “δημο­κρα­τία”, η υπουρ­γός Πολι­τι­σμού Λίνα Μενδώνη προ­σφεύ­γει στα αστικά και ποινικά δικα­στή­ρια».

Το πρω­το­σέ­λιδο της εφη­με­ρί­δας επι­ση­μαί­νει πως το υπουρ­γείο Πολι­τι­σμού αγνόησε καταγ­γε­λία για παι­δε­ρα­στή, ανα­φε­ρό­μενη στην υπόθεση στη Νίσυρο, ενώ σε άλλο σημείο η εφη­με­ρίδα τονίζει: «Εξέλιξη-σοκ που θυμίζει την υπόθεση Λιγνάδη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.