Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται το έργο της γέφυρας του ποταμού Μάκαρη

“Στο έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου στην θέση Χαράκι, ολοκληρώνεται εντός των ημερών και η αλλαγή της όδευσης του αγωγού απο το Φράγμα Γαδουρά στο Διυλιστήριο Νερού.” τονίζει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Στο έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου στην θέση Χαράκι, ολοκληρώνεται εντός των ημερών και η αλλαγή της όδευσης του αγωγού απο το Φράγμα Γαδουρά στο Διυλιστήριο Νερού.
Οταν, πριν απο πολλά χρόνια, είχε κατασκευαστεί ο αγωγός αυτός, διερχόταν ανάμεσα απο τα πέδιλα της παλιάς γέφυρας, αυτής που κατέρρευσε, και αποφασίσαμε να τον μετατοπίσουμε για να προστατεύσουμε τη νέα γέφυρα.
Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του νέου αγωγού και του κλεισίματος του σχετικού σκάμματος, η νέα γέφυρα περνά πλέον στο τελικό στάδιο κατασκευής της.
Εντός του χρονοδιάγραμματος του, ένα τριπλό έργο πολύ σύντομα ολοκληρώνεται και με την παράλληλη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της κατασκευής δικτύου οδοφωτισμού και προσθήκης στηθαίων ασφαλείας σε όλη την Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, η συνολική διαδρομή αλλάζει ριζικά όψη.
Οπως, όψη άλλαξε και η διαδρομή απο Ρόδο πρός Αεροδρόμιο και Καλαβάρδα όπου επίσης τοποθετήθηκε δίκτυο οδοφωτισμού και στηθαία ασφαλείας και απο ένας σκοτεινός και δύσκολος δρόμος άλλαξε επίπεδο ασφάλειας.
Συνεχίζουμε με ένα ακόμα μεγάλο έργο στο οδικό μας δίκτυο που διαδικαστικά ολοκληρώνεται αύριο.
Ναι, αύριο.
Γιατί, η δουλειά στην Περιφέρεια μας δεν σταματά ποτέ.
Και γιατί, τα καλύτερα λόγια είναι τα έργα
Καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.
ΥΓ: Ευχαριστώ τον Χρήστο Στάτη για τις υπέροχες αεροφωτογραφίες.
Γιώργος Χατζημαρκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου