Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν την ομάδα και τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη, για την κατάκτηση του τίτλου στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων, εξέδωσε ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ρόδου.
Αναλυτικά:
«Ο σύλλογος διδασκόντων και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ. Λ. Ρόδου συγχαίρουν την ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου για τη σπουδαία νίκη στον τελικό Δωδεκανήσου την Τετάρτη 21/3/2018, όπου επικράτησαν του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου με σκορ 4 -1. Διεξήχθη ένας ενδιαφέρων αγώνας στο γήπεδο Κοσκινού σε αθλητικά πλαίσια και είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμμαθητών τους. Στο γήπεδο συμπαραστάτες ήταν και αρκετοί εκπαιδευτικοί του σχολείου, ενώ βοήθησαν και οι καλές καιρικές συνθήκες.
Τα μέλη της ομάδας:
Προπονητής: Ιωάννης Καμπούρης
Παίκτες: Παναγιώτης Μαχραμάς, Δημήτρης Μαγιόγλου, Παντελής Κατσαμάκης, Ηλίας Μίγκλης, Ιωάννης Μωυσάκος, Μανώλης Δραμουντανής, Μανώλης Κορκίδας, Δαβίδ Κόρα, Μανώλης Αυγουστάκης, Αλέξανδρος Μπούτσκα, Μιχάλης Λιαμής, Άγγελος Καρδούλιας, Σονάλντο Μίλο, Παναγιώτης Αναγνώστου, Ελίνο Ντουλάι, Ρονάλντο Τζακρόσα, Ενεσέλντ Αβμπτουλάι, Οργκέστ Πέπα.
Οι σκόρερ των τερμάτων της ομάδας μας:
1ο τέρμα: Δημήτρης Μαγιόγλου
2ο τέρμα: Μιχάλης Λιαμής
3ο τέρμα: Μιχάλης Λιαμής
4ο τέρμα: Μανώλης Αυγουστάκης
Θα θέλαμε επίσης να αποδώσουμε τα εύσημα και στον γυμναστή και προπονητή της ομάδας κ. Ιωάννης Καμπούρη για το εξαιρετικό κοουτσάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στη συνέχεια των αγώνων στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αθήνα.
Τέλος, ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας ΄΄Διγενής Κοσκινού΄΄ για την παραχώρηση του γηπέδου».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ