Ειδήσεις

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε η Μίκα Ιατρίδη

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη είχε στο Υπουργείο Τουρισμού η Μίκα Ιατρίδη, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας έθεσε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη, σημείωσε ότι τα Δωδεκάνησα αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και ζήτησε, μεταξύ άλλων, από την κα Κεφαλογιάννη να ενισχυθούν οι τουριστικές σχολές στη Ρόδο και να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την κρουαζιέρα, μια και η Ρόδος έχει τις δυνατότητες για να καταστεί homeportστην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε ακόμα την ευκαιρία να θέσει στην αρμόδια Υπουργό και τους προβληματισμούς που έχουν οι τουριστικοί φορείς του νομού σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την Κριμαία και κατά πόσο αυτές μπορούν να επηρεάσουν την έλευση Ρώσων τουριστών στα Δωδεκάνησα και τη χώρα μας συνολικά.

Η κα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι το Υπουργείο Τουρισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι Ρώσοι επισκέπτες να εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη φιλοξενία της Ελλάδας. Σημείωσε δε ότι διευρύνεται το δίκτυο των θεωρήσεων visa center στη Ρωσία, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ρώσων επισκεπτών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε: «Ο τουρισμός είναι η βιομηχανία που μας επιτρέπει να μείνουμε στον τόπο μας. Ήταν πολύ χρήσιμη η συζήτηση που είχα με την κα Κεφαλογιάννη, η οποία, προερχόμενη και αυτή από μια τουριστική περιοχή, γνωρίζει ότι για τα νησιά μας ο τουρισμός είναι η ζωή μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου