Τοπικές Ειδήσεις

Ενημερωτική ομιλία για το μείζον ζήτημα των ναρκωτικών προς τους μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Ο Πυθαγώρας»

Τη διάλεξη πραγματοποίησε Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου

 Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2018-2019 και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας,  σχολικού – ηλεκτρονικού εκφοβισμού και ενημέρωσης – πρόληψης για τη χρήση των ναρκωτικών, πραγματοποιούνται διαδραστικές διαλέξεις, από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τη Δευτέρα (18 Φεβρουαρίου 2019) πρωινές ώρες Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησε ομιλία σε μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Ο Πυθαγώρας», κατά την οποία ανέπτυξε το μείζον ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα και να ενημερωθούν, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου