Με ανακοίνωσή του το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ Τάσος Ψυλλάκης, απάντησε στην ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη, σχετικά με την πολυσέλιδη έκθεση των ορκωτών λογιστών για την οικονομική διαχείριση από το 2009 έως το 2013.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάσου Ψυλλάκη:
«Σφυρίξτε την λήξη της παρωδίας που λέγεται Ε.Π.Σ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Αφού έχασαν τις εκλογές με πραξικοπηματικό τρόπο ΄΄κατέλαβαν΄΄ την διοίκηση της ΕΠΣΔ , μέθοδος που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες παραβατικές οργανώσεις.
Δηλαδή με εκφοβισμούς και εκβιασμούς, με δικαστήρια για τα οικονομικά, μόνο και μόνο για να καταλάβουν την διοίκηση της ΕΠΣΔ και έχουν το θράσος να αποκαλούν τους προηγούμενους, θρασύτατους επικριτές, πάλι καλά.
Όταν δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα και με σατανική επιδεξιότητα την διαστρέφει και διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες, εάν αυτάδεν είναι σημάδια πανικού και θράσους , τότε τι είναι;
Αμετανόητα θρασείς , συκοφάντες , λασπολόγοι και επικίνδυνοι για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, τώρα μας παρουσιάζονται ως ΄΄σωτήρες΄΄ του ελληνικού ποδόσφαιρου . Εδώ είναι ανίκανοι να γράψουν μια προκήρυξη και να εξειδικεύσουν προβιβασμό, υποβιβασμό για την Β’ Κατηγορία , η ΕΠΟ τους μάρανε.
Αν πιστεύουν πραγματικά με τις μη παραγωγικές δαπάνες του Αδαμάκη, δηλαδή τα λεφτά που πήρε όλο αυτό τον καιρό που δούλευε στην ΕΠΣΔ και τα λεφτά που πήρε η πρώην γραμματέας να τα παρουσιάζουν ως ελλείμματα και εάν αυτό δεν λέγεται συκοφαντία ή λασπολογία ή το λιγότερο παραποίηση της αλήθειας τότε τι είναι;
Σας προκαλώ εδώ και τώρα κατά αντιπαράθεση, είτε στην γενική συνέλευση, είτε σε συνεδρίαση διοικητικού συμβούλιου να παρουσιαστούν τα στοιχεία τεκμηριωμένα. Στα βιβλία εσόδων- εξόδων, είναι εγγεγραμμένα τα πάντα με το όνομά τους, μέχρι που πήγε και το τελευταίο ευρώ, μονό έτσι θα ακουστεί η αλήθεια , αλλά για ακούστε ούτε τα κότσια έχετε, ούτε και σας ενδιαφέρει η αλήθεια. Θέλετε να παίζετε μόνοι σας, να συκοφαντείτε, να λασπολογείτε, να παραποιείτε την αλήθεια γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα παραμείνετε στην καρέκλα της ΕΠΣΔ . Το υπόλοιπο συμβούλιο γιατί σιωπά, νομίζουν ότι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους; Πάρτε θέση προτού είναι αργά.
Οτιδήποτε συκοφαντικό ειπωθεί στην γενική συνέλευση θα απαντηθεί καταλλήλως και όχι μόνο.
ΥΓ: Για να βάλεις πουλάκια σε κλουβί πρέπει πρώτα να τα πιάσεις και για να τα πιάσεις πρέπει να έχεις ξόβεργα και να κολλάνε καλά, φαίνεται όμως ότι τα μυξάσια σου είναι παλιά και χαλασμένα και δεν κολλάνε».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ