ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΕΛ: Δικαίως οι κάτοικοι του Καστελορίζου διαμαρτύρονται

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΕΛ

Δυ­σφή­μι­ση και όχι δια­φή­μι­ση απο­τέ­λε­σε η ανα­κοί­νω­ση της έντα­ξης της Χώρας μας στο μνη­μό­νιο από τον κ. Πα­παν­δρέ­ου, για το Κα­στε­λό­ρι­ζο.

Ο πρώην Πρω­θυ­πουρ­γός, Γε­ώρ­γιος Πα­παν­δρέ­ου, ή δεν θυ­μά­ται, ή είναι τρε­λός.

Αντί να πεί ΟΧΙ στο μνη­μό­νιο και κατ’ επέ­κτα­ση στο αυ­στη­ρό πρό­γραμ­μα επι­τή­ρη­σης, ή να μπεί στη δια­δι­κα­σία να προ­τεί­νει τότε το δη­μο­ψή­φι­σμα, από το Κα­στε­λό­ρι­ζο, επέ­λε­ξε με κλει­στά μάτια το δρόμο του μνη­μο­νί­ου, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας την πιο ευαί­σθη­τη πε­ριο­χή της πα­τρί­δας μας για να το ανα­κοι­νώ­σει.

Ο κ. Πα­παν­δρέ­ου είχε με­τα­βεί για άλλο λόγο στο νησί – σκο­πός ήταν να συ­ζη­τή­σει τα προ­βλή­μα­τα των κα­τοί­κων- αντ’ αυτού, απα­ξί­ω­σε τα υπάρ­χο­ντα προ­βλή­μα­τα, ούτε καν τα συ­ζή­τη­σε και, έπει­τα από ένα τη­λε­φώ­νη­μα που δέ­χτη­κε, στή­θη­κε στην προ­βλή­τα και ανα­κοί­νω­σε ευ­θαρ­σώς το μνη­μό­νιο, ανοί­γο­ντας την πύλη της κο­λά­σε­ως για τη Χώρα.

Ο ελ­λη­νι­κός λαός μπήκε σε πε­ρι­πέ­τειες χωρίς να γνω­ρί­ζει τί­πο­τα. Δι­καί­ως οι κά­τοι­κοι του Κα­στε­λο­ρί­ζου δια­μαρ­τύ­ρο­νται, καθώς μόνο μια φράση χα­ρα­κτη­ρί­ζει αυτήν την πράξη…και αυτή είναι η « ΕΣΧΑ­ΤΗ ΠΡΟ­ΔΟ­ΣΙΑ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.