ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Ρόδου: Ολοι στη συγκέντρωση Πέμπτη 24/10

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΜΕ
Μέγεθος γραμμάτων

 

Συ­να­δέλ­φισ­σες Συ­νά­δελ­φοι,

Μετά τις δυο απερ­για­κές κι­νη­το­ποι­ή­σεις στις 24 Σε­πτέμ­βρη και στις 2 Οκτώ­βρη, κλι­μα­κώ­νου­με με νέο συλ­λα­λη­τή­ριο στις 24 Οκτώ­βρη, με με­γα­λύ­τε­ρη δύ­να­μη, μα­χη­τι­κό­τη­τα και απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα τη δράση μας ενά­ντια στο κα­τά­πτυ­στο νο­μο­σχέ­διο της κυ­βέρ­νη­σης. Διεκ­δι­κού­με σύγ­χρο­νους όρους δου­λειάς και αμοι­βής.

Πα­λεύ­ου­με κό­ντρα στο πο­λυ­νο­μο­σχέ­διο- σκού­πα με το οποίο η κυ­βέρ­νη­ση υλο­ποιεί όλες τι απαι­τή­σεις των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομί­λων, δί­νο­ντας «γη και ύδωρ» στο με­γά­λο κε­φά­λαιο, με φο­ρο­α­παλ­λα­γές, διευ­κο-λύν­σεις και κάθε εί­δους προ­νό­μια, ενώ στο όνομα της « κα­τα­πο­λέ­μη­σης της γρα­φειο­κρα­τί­ας» δίνει τη δυ­να­τό­τη­τα για επεν­δύ­σεις όπου και με όποιους όρους θέλει.

Πα­λεύ­ου­με κό­ντρα στο νο­μο­σχέ­διο που επι­φέ­ρει συ­ντρι­πτι­κό χτύ­πη­μα στις Συλ­λο­γι­κές Συμ­βά­σεις Ερ-γα­σί­ας και ει­δι­κά στις Κλα­δι­κές, βάζει σε μό­νι­μη «πρέσα» τους μι­σθούς και θέτει υπό ασφυ­κτι­κό κρατι-κό έλεγ­χο τη λει­τουρ­γία των συν­δι­κά­των, με ηλε­κτρο­νι­κό φα­κέ­λω­μα και χτύ­πη­μα των Γε­νι­κών Συνε-λεύ­σε­ων, προ­σπα­θώ­ντας να επι­βάλ­λει «σιγή νε­κρο­τα­φεί­ου».

Πα­λεύ­ου­με κό­ντρα στον ερ­γο­δο­τι­κό και κυ­βερ­νη­τι­κό συν­δι­κα­λι­σμό, που σπέρ­νουν σύγ­χυ­ση και μοιρο-λα­τρία, που κά­νουν ό,τι μπο­ρούν για να μην υπάρ­ξει αντί­δρα­ση από τους ερ­γα­ζό­με­νους, ξο­φλώ­ντας με τον τρόπο αυτό τις δε­σμεύ­σεις τους, απέ­να­ντι στο ΣΕΒ, την κυ­βέρ­νη­ση, απο­δει­κνύ­ο­ντας πε­ρί­τρα­να την από­λυ­τη συμ­φω­νία τους με την εφαρ­μο­γή των μέ­τρων.

Πα­λεύ­ου­με ώστε στο χώρο της παι­δεί­ας να επι­βάλ­λου­με τη δικιά μας « κα­νο­νι­κό­τη­τα», βά­ζο­ντας μπρο-στά την ικα­νο­ποί­η­ση των ανα­γκών μας.

Διεκ­δι­κού­με μό­νι­μη και στα­θε­ρή δου­λειά με δι­καιώ­μα­τα, μο­νι­μο­ποί­η­ση όλων των ανα­πλη­ρω­τών, κά­λυ­ψη όλων των κενών, σύγ­χρο­να, ασφα­λή σχο­λεία, ου­σια­στι­κή εφαρ­μο­γή της Δί­χρο­νης Π.Α., στή­ρι­ξη της Ε.Α και Εκ­παί­δευ­σης, κάθε ει­δι­κό­τη­τα να δι­δά­σκει το αντι­κεί­με­νό της, ανά­κτη­ση όλων των απω­λειών , επανα-φορά 13ου και 14ου μι­σθού. Απο­κα­τά­στα­ση των κύ­ριων και επι­κου­ρι­κών συ­ντά­ξε­ων.

Ούτε λεπτό ανα­μο­νής, ούτε μια ώρα χα­μέ­νη. Κλι­μα­κώ­νου­με την πάλη μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥ­ΓΚΕ­ΝΤΡΩ­ΣΗ- ΠΕΜ­ΠΤΗ 24 ΟΚΤΩ­ΒΡΗ

18:30 ΠΛΑ­ΤΕΙΑ ΚΥ­ΠΡΟΥ

ΡΟΔΟΣ, 20/10/2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.