Την προσεχή Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου εορτάζει η Ιερά Μονή Φιλερήμου τη Σύναξη της Εφεστίου Εικόνας της.
Στην ιερά Μονή το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου.
Η ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 20.00΄ (8 το βράδυ της Δευτέρας) με την Ακολουθία του Εσπερινού και της Λιτής, θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.