Τοπικές Ειδήσεις

Αμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου ορίστηκε ο Αντώνης Ικουτας

Με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια ορίστηκε άμισθος σύμβουλός του ο κ. Αντώνης Ικουτας.
Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

«Ορίζουμε τον κ. Αντώνη Ίκουτα ως άμισθο σύμβουλο δημάρχου Ρόδου σε θέματα προγραμματισμού δημοτικού έργου και αποκέντρωσης, λόγω πολυετούς εμπειρίας σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Ο οριζόμενος δεν παρεμβάλλεται στην ιεραρχική δομή του Δήμου, δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες, δεν συνάπτει σύμβαση εργασίας οποιασδήποτε μορφής με το Δήμο και δεν καταλαμβάνει οργανική θέση στο φορέα. Επικουρεί τον δήμαρχο, υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Εφόσον του ζητείται θα υποστηρίζει τον δήμαρχο σε θέματα προγραμματισμού δημοτικού έργου και αποκέντρωσης.
Δεν λαμβάνει αποδοχές και δεν δικαιούται να αξιώσει οποιοδήποτε αντίτιμο για την εθελοντική παροχή της τεχνογνωσίας του.
Διάρκεια ισχύος του ορισμού του ορίζεται η λήξη της τρέχουσας δημοτικής θητείας, ήτοι 31.12.2023 εκτός εάν οριστεί διαφορετικά με μεταγενέστερη απόφαση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου