Η Ν.Δ εγγυήτρια για την υλοποίηση του αληθινού αφηγήματος για την προκοπή της χώρας. Στηρίζω την ενωτική προσπάθεια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη”.

Ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε, χθες στη Βουλή, φιλική και εποικοδομητική συνεργασία με τον νέο Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης μετά τη συνάντηση με δηλώσεις του επεσήμανε τα ακόλουθα:

“Είχα τη χαρά να συναντηθώ και να έχω φιλική και εποικοδομητική συνεργασία με το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μειμαράκη. Οι στιγμές για την Ελλάδα είναι κρίσιμες. Οι επιλογές πρέπει να είναι αυστηρά προσηλωμένες στο πως θα ανακτηθεί το χαμένο έδαφος που αποκλείει τα χειρότερα και διασφαλίζει την επιστροφή στην κανονικότητα. Η Ν.Δ είναι η εγγυήτρια πολιτική δύναμη, για την υλοποίηση του αληθινού αφηγήματος για την προκοπή της χώρας. Οφείλουμε με ενότητα να σχεδιάσουμε, εμείς οι ίδιοι, βρίσκοντας το συντομότερο δρόμο που θα γιατρέψει άμεσα επίκτητες παθογένειες δεκαετιών και θα αναδείξει τη χώρα. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτιστα να οικοδομηθεί η εθνική ενότητα και να εγκαταλείψουμε τα ιστορικά απωθημένα που καταταλαιπωρούν τον τόπο και τον κρατούν στην απραξία και στην οικονομική κατάρρευση. Στηρίζω την ενωτική προσπάθεια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για να μπορέσει η παράταξή μας, τις δύσκολες αυτές ώρες, συνεκτικά να πρωτοστατεί στην υλοποίηση αυτού του οράματος “.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ