ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Μυκόνου λόγω… ρήγματος στο αεροδιάδρομο-Απίστευτη ταλαιπωρία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
56

Τρα­γε­λα­φι­κές είναι οι εικόνες και απί­στευτη η ταλαι­πω­ρία που βιώνουν εκα­το­ντά­δες επι­βά­τες στο αερο­δρό­μιο της Μυκόνου, καθώς για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δημιουρ­γή­θηκε ρήγμα στον διά­δρομο απο­προ­σγεί­ω­σης, με απο­τέ­λε­σμα να κατα­στεί αδύνατη η απο­γεί­ωση και η προ­σγεί­ω­σηση οποιου­δή­ποτε αερο­σκά­φους.

Η ζημιά στο διά­δρομο έγινε περίπου στις 3 το μεση­μέρι και έγινε αντι­λη­πτή αμέσως από τους υπεύ­θυ­νους του αερο­δρο­μίου, ενώ μετά από ενη­μέ­ρωση του πύργου ελέγχου, ματαιώ­θη­καν όλες οι πτήσεις από και προς το νησί.

Συνερ­γεία της Πολι­τι­κής Αερο­πο­ρίας που ειδο­ποι­ή­θη­καν έσπευ­σαν στο σημείο και προ­σπα­θούν να κλεί­σουν το ρήγμα, την ώρα που οι επι­βά­τες είναι εγκλω­βι­σμέ­νοι στο χώρο ανα­μο­νής του αερoδρομίου περι­μέ­νο­ντας να μάθουν πότε θα μπο­ρέ­σουν να φύγουν.

Αυτή τη στιγμή ξηλώ­νουν με μπουλ­ντό­ζες τμήμα του δια­δρό­μου προ­σγεί­ω­σης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πλη­ρο­φο­ρίες το ρήγμα προ­κλή­θηκε από κακή συντή­ρηση του οδο­στρώ­μα­τος.

Στο σημείο που πατάνε τα αερο­πλάνα για να προ­σγειω­θούν υπάρ­χουν αυτή την ώρα συνερ­γεία, άνθρω­ποι του αερο­δρο­μίου και ένας εκσκα­φέας.

protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.