Αθλητικά

Πιο δυνατά θα ακούγονται οι προπονητές

Πολύ πιο δυνατή θα γίνει σύντομα η φωνή των προπονητών ποδοσφαίρου, καθώς στο πλαίσιο της εφαρμογής της ολιστικής μελέτης των FIFA-UEFA, η Πανελλήνια Ένωσή τους αποτελέσει, με απόφαση που θα λάβει η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 25 Ιουνίου (θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens επί της λεωφόρου Συγγρού), επίσημο μέλος της Ομοσπονδίας.
Οι προπονητές ποδοσφαίρου θα έχουν πλέον λόγο στη λήψη των αποφάσεων και θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να προωθήσουν με μεγαλύτερη άνεση τα ουκ ολίγα ζητήματα που τους απασχολούν τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό, δεδομένου πως ο ρόλος των Συνδέσμων σε επίπεδο νομών, θα αναβαθμιστεί.
Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο για τις ενώσεις των διαιτητών, των ποδοσφαιριστών επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γυναικείου ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου στην άμμο, που παρότι έχουν το δικαίωμα να γίνουν μέλη της ΕΠΟ, δεν έχουν κινηθεί ακόμα οι απαραίτητες διαδικασίες.
Στην επικείμενη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας θα τεθούν προς ψήφιση ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, θα συζητηθούν οι αλλαγές που θα γίνουν στο καταστατικό στο πλαίσιο της ολιστικής μελέτης, ενώ θα αποφασιστεί αποδοχή κονδυλίου ύψους 546.570 ευρώ από τη FIFA για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΕΠΟ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ θα αποφασίσει για τους εκπροσώπους της στη διαδικασία του Ιουνίου μέσα στις επόμενες μέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου