Τοπικές Ειδήσεις

Τη ΔΟΥ Ρόδου και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ επισκέφθηκε o Στράτος Καρίκης

Στράτος Καρίκης : ” Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη Ρόδο, εμπιστευόμαστε νέους, καθαρούς και άφθαρτους ανθρώπους.’”

Τη ΔΟΥ Ρόδου και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ επισκέφθηκε χθες ο υπ.Δήμαρχος Ρόδου κ.Στράτος Καρίκης μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Ο Στράτος Καρίκης συνομίλησε με εργαζόμενους των υπηρεσιών αλλά και με πολίτες, που του εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια του για έναν Ανοιχτό Δήμο , που θα λειτουργεί δημοκρατικά και θα προσφέρει υπηρεσίες στον δημότη.

Επαγγελματίες και επιχειρηματίες που συνάντησε στη ΔΟΥ ο Στράτος Καρίκης ζήτησαν από τον υπ.Δήμαρχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις της Ρόδου και τους επαγγελματίες.

Ο κ.Καρίκης αναφέρθηκε στις προγραμματικές του δεσμεύσεις για:

α)Τη δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο, που θα προσφέρει στήριξη, ενημέρωση και πληροφόρηση για την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και για ζητήματα που αφορούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

β) Κίνητρα για τους νέους που κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με μειωμένα τέλη κατά 50% για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης κάθε νέου ανθρώπου και κατά 30% για το δεύτερο και τον τρίτο χρόνο.

γ) Ηλεκτρονικές συναλλαγές, αφού κάθε δημότης ή επαγγελματίας θα μπορεί να κάνει όλες τις οικονομικές συναλλαγές του με το Δήμο, ηλεκτρονικά.

Ο Στράτος Καρίκης , απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε:

‘’ Η ψήφος στη δική μας παράταξη, είναι επιλογή για έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο, με ανοιχτές τις πόρτες του στους πολίτες και όχι ένα Δήμο που θα είναι κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας. Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη Ρόδο, εμπιστευόμαστε νέους, καθαρούς και άφθαρτους ανθρώπους.’’

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου