Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Αστυνομία
Την 20-02-2019 το απόγευμα συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 43χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου με συνολική ποινή φυλάκισης -1- ετους, -3- μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Την 20-02-2019 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.