Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με τη γνώση του και με υπευθυνότητα απέναντι στους επιχειρηματίες, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη διεθνή έκθεση τροφίμων TUTTO FOOD που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας, με σκοπό την εξειδικευμένη προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας και γαστρονομίας σε επιλεγμένους αγοραστές της ιταλικής και διεθνούς αγοράς.

 Οι ανάγκες της ιταλικής αγοράς, όπως αυτές έχουν διαγνωστεί και μελετηθεί από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αποτελέσουν το κριτήριο για την προώθηση των προϊόντων των συμμετεχόντων. Η φυσική παρουσία στελεχών του Επιμελητηρίου, με γνώση των τοπικών αναγκών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των Ιταλών αγοραστών, εγγυάται την αρτιότερη προώθηση των προϊόντων και των επιχειρήσεων. Η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών αποτελούν προτεραιότητα και στόχο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις  να δηλώσουν την πρόθεση για συμμετοχή τους στο περίπτερο που θα διατηρεί στην παραπάνω έκθεση. Η συμμετοχή θα αφορά τη διάθεση προϊόντων και προωθητικού υλικού, το οποίο θα διανέμεται στους επισκέπτες και πιθανούς αγοραστές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερώσουν εγγράφως το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την πρόθεση της συμμετοχής τους το αργότερο έως την  Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 στο email info@detap.gr και θα ακολουθήσει περαιτέρω επικοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΤΑΠ, στα τηλέφωνα 2241044280 και 2241044288.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ