Την περασμένη Κυριακή στη Ψίνθο και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα με την παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις επιδόσεις των αθλητών του συλλόγου και έγιναν βραβεύσεις στους καλύτερους της χρονιάς. Επίσης παραβρέθηκαν ο πάτερ Μερκούριος που ευλόγησε την πίτα και την ομάδα από τον Δήμο ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο πρόεδρος την κοινότητας Βασίλης Κωστομοίρης και η αντιπρόεδρος Δικαία Μπρόκου. Δώρα κληρώθηκαν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που ήταν παρόντες , από τους χορηγούς της ομάδας. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, που είναι οι εξής:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΒΙΟΠΛΑΖ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε.
BLUE STAR FERRIES
ΤΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΙΚΡΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
WHEELS BIKES SHOP RHODES
ΜΙΛΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
POPEYES’S RHODES
MONDANO BAKERY

Η ανακοίνωση του Έλαφου: «Το ΔΣ ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ που προσέφερε και την πολύ ωραία και γευστική μας βασιλόπιτα, την κοινότητα Ψίνθου και τον κ. Κωστομοίρη Βασίλη για την πολύ ζεστή φιλοξενία , τον Δήμο Ρόδου για την υποστήριξη στην ομάδα, τους γονείς και τους φίλους που προσέφεραν χειροποίητα εδέσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης. Το φλουρί της πίτας μας βρήκε η κ. Χατζημακρή Σταματία!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ