Το Σάββατο διεξήχθη το 3ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, με την ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» να κατακτά την πρώτη θέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές:
«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φιλανθρωπικό τουρνουά 5Χ5, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, το οποίο διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ΄΄Άγιος Εφραίμ΄΄, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου ΄΄Ο Μοριάς΄΄, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων του κ. Μιχάλη Βιτζηλαίου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν και συνέδραμαν οικονομικά αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι της αστυνομίας αλλά και της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα στην ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών συμμετείχαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωγίου, ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας κ. Γιάννης Φλεβάρης καθώς και ο πατέρας Νεκτάριος Πόκκιας. Νικητής του τουρνουά ύστερα από μια δύσκολη αναμέτρηση, η οποία κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου ΄΄Ο Άγιος Μερκούριος΄΄, ήταν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ΄΄Άγιος Εφραίμ΄΄.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στήριξαν το 3ο Φιλανθρωπικό τουρνουά 5Χ5, συγκεκριμένα τον Σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου ΄΄Η Ρούμελη΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαματριάς ΄΄Καλλιγένεια΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου ΄΄Ο Άγιος Μερκούριος΄΄, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Φανών ΄΄Ο Πρόδρομος΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου ΄΄Το Σπήλαιο΄΄, τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καλυθιών ΄΄Ο Φάρος΄΄, την Αθλητική Ένωση Σταυρός Καλυθιών, καθώς και τους εκπροσώπους της Αστυνομίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον ΔΟΠΑΡ και στον πρόεδρο του κ. Στέφανο Κυριαζή για την πολύτιμη στήριξη και την συνεργασία στη διοργάνωση του τουρνουά, στον κ. Μιχάλη Βιτζηλαίο για την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, στον κ. Παναγιώτη Εγγλέζο και την Ομοσπονδία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου για την άριστη συνεργασία, στην κ. Μαρία Παπαδοπούλου και τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου ΄΄Ο Μοριάς΄΄ για την πολύτιμη συνεργασία. Ακόμη ευχαριστεί την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την αφιλοκερδή συμμετοχή στη διαιτησία των αγώνων, και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου για την κάλυψη των αγώνων. Τέλος, ευχαριστεί τους κ. Γιώργο Τσάμη και Βασίλη Καϋμενάκη για την φωτογραφική κάλυψη, αλλά και όλα τα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά τα οποία στήριξαν την εκδήλωση».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ