ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός και απεγκλωβισμός 31 ατόμων από βραχώδη ακτή της Καλύμνου και σύλληψη του διακινητή τους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 20/8

Πρωινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε και απεγκλώβισε από βραχώδη ακτή βορειοανατολικά του Βαθέος ν. Καλύμνου, συνολικά τριάντα έναν αλλοδαπούς.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Καλύμνου από το ανωτέρω σκάφος, ενώ συνελήφθη ένας εξ αυτών, ηλικίας 24 ετών, για παράβαση του άρθρου 83 του Ν.3386/2005 (Παράνομη είσοδος στη χώρα) και του άρθρου 30 του Ν.4251/2014 (Υποχρεώσεις μεταφορέων – Κυρώσεις).

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.