ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλαθλητικός Καλύμνου: Πρωτοβουλία που έδειξες την ανθρωπιά της Καλύμνου στους πυρόπληκτους

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Φιλαθλητικος Καλυμνου

Με πρω­το­βου­λία του Φιλα­θλη­τι­κού Καλύ­μνου, συγκε­ντρώ­θη­καν είδη πρώτης ανάγκης από τους κατοί­κους της Καλύ­μνου, τα οποία και στάλ­θη­καν στους πυρό­πλη­κτους της Βόρειας Εύβοιας και της Π.Ε. Ηλείας.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε προς ενη­μέ­ρωση:

«O Φιλα­θλη­τι­κός Καλύ­μνου ενη­με­ρώ­νει ότι στις 18/8/2021 ολο­κλη­ρώ­θηκε η δράση για την ανα­κού­φιση των πυρό­πλη­κτων συναν­θρώ­πων μας με την απο­στολή και του τελευ­ταίου φορτίου των ειδών που συγκε­ντρώ­θη­καν.

Η προ­σφορά αγάπης όλων όσων αντα­πο­κρί­θη­καν ήταν άμεση και συγκι­νη­τική .

Από την πρώτη ημέρα εκα­το­ντά­δες συμπο­λί­τες όλων των ηλικιών, προ­σέρ­χο­νταν στο φιλό­ξενο χώρο του δημο­τι­κού μας Κολυμ­βη­τη­ρίου και πρό­σφε­ραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα –φαρ­μα­κευ­τικό υλικό –είδη υγιει­νής –ρούχα- ζωο­τρο­φές ) για όσους δοκι­μά­ζο­νται από τις κατα­στρο­φι­κές πυρ­κα­γιές.

Με την συν­δρομή των μελών μας, των κολυμβητών-τριων μας και αρκετών εθε­λο­ντών ο μεγάλος αυτός όγκος πραγ­μά­των ταξι­νο­μή­θηκε ανά είδος, συσκευά­στηκε, παρα­δό­θηκε και εστάλη με 4 φορτία σε ένα σύνολο 140 δεμάτων (114 τρόφιμα).

Παρα­λή­πτης των 3 φορτίων όπως μας υπέ­δει­ξαν η αρμόδια Αντι­δη­μαρ­χεία του Δήμου Ιστιαίας –Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας και ενός φορτίου η Περι­φέ­ρεια Δυτικής Ελλάδος –Π.Ε. Ηλείας.

Ευχα­ρι­στούμε τα Μ.Μ.Ε. που γνω­στο­ποί­η­σαν την δράση μας, την Επι­τροπή Αθλη­τι­σμού για την παρα­χώ­ρηση των εγκα­τα­στά­σεων του, τα μέλη της αθλη­τι­κής μας οικο­γέ­νειας και τους εθε­λο­ντές μας.

Ιδιαί­τε­ρες ευχα­ρι­στίες στα ΕΛΤΑ COURIER και τον τοπικό πρά­κτορα κ. Μακα­ρούνα Νικόλαο για την εται­ρική κοι­νω­νική ευθύνη που επέ­δει­ξαν, ανα­λαμ­βά­νο­ντας την δωρεάν μετα­φορά των ειδών .

Τέλος, θερμές ευχα­ρι­στίες σε όλους τους συμπο­λί­τες μας για το φιλό­τιμο, την ανθρω­πιά και την αλλη­λεγ­γύη που τιμά τον καθένα ξεχω­ρι­στά.

Ο Φιλα­θλη­τι­κός και η ακρι­τική μας Κάλυ­μνος έκανε μια μικρή πράξη αγάπης.

Όλοι μαζί μπο­ρούμε!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.