Πολιτιστικά

Μια μαγευτική βραδιά στη Ρόδο με τις δημιουργίες του Καλύμνιου σεφ Μιχάλη Μάρθα

Μόνο αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα προκαλεί κάθε φορά η δημοσίευση των δράσεων του Καλύμνιου σεφ Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος αυτή τη φορά ετοίμασε μέχρι και … κερί που τρώγεται για όσους είχαν  την τύχη να δοκιμάσουν τις 12 δημιουργίες του, στον χώρο γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου, που φιλοξένησε φιλοξένησε τον πολυβραβευμένο σεφ, που για μια ακόμη φορά μάγεψε τους πάντες στην κυριολεξία.

Ο Μιχάλης Μάρθας, ένας εκ των 23 κορυφαίων της Ελληνικής γαστρονομίας, ειδικός εκπαιδευτής μεγάλου Εκπαιδευτικού Ομίλου, διακεκριμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό, που συγκαταλέγεται πλέον στην «ελίτ» της υψηλής μαγειρικής, φιλοξενήθηκε στη Ρόδο, στον χώρο μεγάλου ξενοδοχείου και ετοίμασε για τους τυχερούς παρευρισκόμενους δημιουργικά πιάτα, που σίγουρα … θα τα θυμούνται για πολύ καιρό και με την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, εξήγησε σε όλους τις ισορροπίες της σύνδεσης των υλικών μεταξύ τους καθώς και το κρασί που συνόδευσε το κάθε ονειρικό πιάτο.

Ο «Π.τ.Κ.» έχει δημοσιεύσει πολλές φορές τις επιτυχίες του Μιχάλη και η Κάλυμνος είναι περήφανη για το «δικό της παιδί» που διαπρέπει στο πανελλήνιο και φέτος θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την αγάπη του για την μαγειρική, στους τυχερούς που θα φοιτήσουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο, ο οποίος εξασφάλισε την συνεργασία με τον Καλύμνιο σεφ.

 

(Ευχαριστούμε την Μαρία Βάλλα, Πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου, για τις πληροφορίες και τις καταπληκτικές φωτογραφίες)

Πηγή palmostiskalymnou.blogspot.com

Θανάσης Αθανασίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου