Αθλητικά

Football League: Στην θέση του Νέστου Χρυσούπολης η Καλαμάτα

Με ανακοίνωσή του ο Νέστος Χρυσούπολης γνωστοποίησε την απόφασή του να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Football League, κι αντικαταστάτης του εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι η Καλαμάτα.
Ο Νέστος Χρυσούπολης ενημέρωσε για την απόφασή του την ΕΠΟ επισημαίνοντας πως δεν θα κατέβει στην νεοσύστατη Football League από την στιγμή που δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθεί το κόστος συμμετοχής.
Την θέση του Νέστου θα πάρει η Καλαμάτα, αρκεί φυσικά να συστήσει ΠΑΕ ( να θυμίσουμε ότι την Καλαμάτα αντιμετώπισε στα μπαράζ ανόδου ο Διαγόρας).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης:
« Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Νέστος Χρυσούπολης με την υπ αριθμό 4/2019 απόφασή του, αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020 της Football League.
Ο λόγος άρνησης επικεντρώνεται κυρίως στο οικονομικό και οργανωτικό κομμάτι. Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το ενδεχόμενο συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα το νέο διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε την επιθυμία να δηλώσει συμμετοχή. Ενθουσιασμένοι και έχοντας την στήριξη και παρότρυνση του φίλαθλου κόσμου της πόλης, ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία τους να μας στηρίξουν οικονομικά. Ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε σειρά επαφών και συζητήσεων με όλους τους ενδιαφερόμενους.
Με την πάροδο των ημερών όμως όλοι αυτοί που αρχικός είχαν δείξει ενδιαφέρον, αποχώρησαν από τις συζητήσεις, απαντώντας αρνητικά. Το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο έχει κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο ύψος των χρηματικών απαιτήσεων της κατηγορίας.
Εξάλλου το χρονικό διάστημα, από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική στήριξη, που χρειάζεται για να οργανωθεί η ομάδα σε επίπεδο στελεχών ( παράγοντες, διοικητική υπάλληλοι) είναι πολύ μικρό.
Γνωρίζοντας την σοβαρότητα της απόφασης μας και ενεργώντας πάντοτε για το καλό του συλλόγου μας προβαίνουμε στην δημοσιοποίησή της».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου