Πολιτιστικά

Σειρά εκδηλώσεων από τη ΧΕΝ Ρόδου

Η ΧΕΝ Ρόδου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου -Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα «Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των παιδιών», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Μαΐου, 18.00 -21.00 μ.μ. και την Τρίτη 03 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ» 19.00-21.30μ.μ.

Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος 14 δημοτικά σχολεία, τα οποία θα παρουσιάσουν ζωγραφιές, θεατρικά, κουκλοθέατρο, προβολές ταινιών και τραγούδια σχετικά με το θέμα.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να αντιληφθούν τα παιδιά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τους μέσα από βιωματικού τύπου δραστηριότητες, καθώς και να ευαισθητοποιήσουμε τους γονείς και συνολικά την κοινωνία.

Θεωρούμε πως η εκπαίδευση δεν περιορίζεται στη σχολικό περιβάλλον, αφορώντας αποκλειστικά τα παιδιά, αλλά επεκτείνεται στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και απευθύνεται αντιστοίχως σε κάθε ενήλικα.

Την οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος ανέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΧΕΝ: Δέσποινα Μουτάφη – Υπ. Τομ. Κοιν. Μέριμνας- Περιφ. Νοτ. Αιγαίου Ρόδου, Μαρία Τζουλίανη̦, Χάρις Μελισσουργού̦, Μαρία Κούρου και Μαίρη Γεωργιάδου – Μαριά (εκπαιδευτικοί).

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο κ. Μαίρη Θυμιανού στο 6944 862 197 ή την υπεύθυνη ομάδας κ. Μαρία Τζουλιάνη στο 22410 99282 ή 99223.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου