Κάπου γύρω στο 1965, όταν η καριέρα των Ρόλινγκ Στόουνς είχε μόλις αρχίσει να μπαίνει σε τροχιά συνεχούς ανόδου, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μικ Τζάγκερ αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει στη ζωή του όταν τελειώσει όλο αυτό. Για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Μα, κυρίες και κύριοι, οι Ρόλινγκ Στόουνς δεν θα διαλυθού ποτέ». Μάλλον κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά τότε αλλά πλέον έχουν περάσει 55 ολόκληρα χρόνια και οι Στόουνς είναι πράγματι ακόμα εδώ. Ο κόσμος αλλάζει και εκείνοι μένουν ίδιοι.

Εκεί ήταν και στη χθεσινή, πολύ μεγάλη συναυλία που έγινε μέσω διαδικτύου με την συμβολή της Lady Gaga στη διοργάνωση και την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σχεδόν 100 καλλιτέχνες έδωσαν το παρών από τα σπίτια τους, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ανάμεσα τους η Τέιλορ Σουίφτ, ο Έλτον Τζον, η Μπίλι Έιλις και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρνς, Τσάρλι Γουάτς και Ρον Γουντ εμφανίστηκαν στις οθόνες μας από τα τέσσερα παράθυρα των ιντερνετικών σαλονιών τους, ακούραστοι, όμορφοι, αγέρωχοι, συγκινητικοί, και έπαιξαν για το κοινό ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια τους, το πανέμορφο «You Can’t Always Get What You Want» σε ειδική έκδοση καραντίνας.

Θυμίζοντας μας ότι αυτές τις ανοιξιάτικες μέρες που όλοι θα θέλαμε να τις περνάμε αλλιώς, τα πράγματα που αγαπήσαμε πολύ σε αυτή τη ζωή θα είναι πάντα εκεί για να μας συντροφεύουν. Και ότι στη ζωή, τι να κάνουμε, δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις. Αν, όμως, προσπαθήσεις λιγάκι μπορεί να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

Δείτε την εμφάνιση τους στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ