Τοπικές Ειδήσεις

ΕΚΡ: Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2019, ο Οικονομικός Προϋπολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης 2020

Με μεγάλη συμμετοχή των Αντιπροσώπων των Σωματείων – μελών του Ε.Κ.Ρ. πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Ε.Κ.Ρ, την Τετάρτη, 19 Φλεβάρη 2020. Στο Συνέδριο πήραν μέρος 86 Αντιπρόσωποι σε σύνολο 123, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Εκλέχθηκε τριμελές Προεδρείο αποτελούμενο από τους συναδέλφους Χατζηχριστοδούλου Βασίλη, Παλαιολόγου Μιχαήλ και Φαρμακίδη Στυλιανό.

Πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο εργατικό κίνημα της περιοχής μας οι αποθανόντες Ορφανός Γεώργιος και Βρατσάλης Αντώνιος. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι παρόντες συγγενείς τους. Για τη δράση τους και τη ζωή τους μίλησε ο έγκριτος δημοσιογράφος Μαστής Μιχαήλ, ο οποίος είχε επιμεληθεί την έκδοση του βιβλίου για τα 70 χρόνια του Ε.Κ.Ρ.

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι πρώην Πρόεδροι του Ε.Κ.Ρ Μοσχογιάννης Δημήτριος και Καϋμενάκης Βαίλειος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, ο Εκπρόσωπος του Τ. Παρ/τος ΑΔΕΔΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ, κ. Μουτσάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, Βασιλάκης Νικόλαος

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Σάββας Χατζησάββας, παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό του 2019, ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Τριπολίτης, τον Προγραμματισμό Δράσης για το 2020 και ο Ταμίας Ελευθέριος Καρανικόλας τον Οικονομικό Απολογισμό του 2019 και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2020. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συνέδρων και αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός για την πορεία του εργατικού κινήματος της περιοχής μας από εκπροσώπους σωματείων και παρατάξεων.

Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε ψήφισαν 86 Αντιπρόσωποι του Ε.Κ.Ρ.

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του Προεδρείου.

Συγκεκριμένα :

Ο Διοικητικός Απολογισμός της Διοίκησης 2019, ο Οικονομικός Απολογισμός 2019,

ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2020, ο Προγραμματισμός Δράσης 2020 με συνολικό ποσοστό 86 %.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εγγλέζος Παναγιώτης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου