του Πέτρου Κασιμάτη

Ο Γιώργος Χατζημάρκος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Περιφερειάρχης. Δεν έχει στο νου του το 8ωρο ,την ανάπαυλα στην οικογενειακή γαλήνη κατά τη μεσημεριανή σιέστα η την παρακολούθηση των δελτίων ειδήσεων στην αναπαυτική πολυθρόνα του σπιτιού του.
Ο Χατζημαρκος ειναι ένας ….ιπτάμενος Περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο ,»ιπτάμενος και τζέντλεμαν » όπως τονιζόταν στο σχετικό κινηματογραφικό σλόγκαν ,αλλά και θεσμικός της ουσίας. Τον ενδιαφέρει να κάνει….χθες όλα όσα προγραμματίζει για το μέλλον. Τις προάλλες στο CNN υπερασπίστηκε την τιμή της Ελλάδας για τους πρόσφυγες αλλά έδωσε το στίγμα για τα νησιά και τα μικρονήσια της επικράτειας.
Με καινοτόμες ιδέες, με άποψη που την επιβάλλει, με άριστο τιμ συνεργατών και με αποτελεσματικότητα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δίνει το στίγμα του για το μέλλον και σχεδιάζει το τουριστικό προϊόν της πατρίδας για ένα ισότιμο της αξίας του επικοινωνιακό αμπαλάζ στις ξένες αγορές.
Τον συναντήσαμε τις προάλλες στο γραφείο του στη Ρόδο, λίγο πριν αναχωρήσει για κάποια ενδιαφέρουσα αποστολή . Άνοιξε τα χαρτιά του στο fermor.gr ,μας είπε πράγματα που θα διαβάσετε σύντομα, κατέγραψε τα επόμενα βήματά του και φαίνεται ότι γοητεύτηκε από τις ιντερνετικές μας σελίδες.

Ιδού τι μας είπε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου :

“Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο fermor.gr, διαπίστωσα ότι είναι απολύτως συνεπές με το σλόγκαν που επέλεξε για να ορίσει την ταυτότητά του.  Αληθινές, προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες , κάνουν την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία,  κύρια χαρακτηριστικά του. Ένας ιστότοπος που  σε ταξιδεύει, μέσα από τα ταξίδια των συντακτών του.  Το τουριστικό ρεπορτάζ αποκτά νέο χρώμα και άλλες διαστάσεις. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί το Νότιο Αιγαίο με τους φανερούς και μυστικούς, θησαυρούς των δεκάδων μοναδικών νησιών του, αποτελεί μια πηγή ανεξάντλητη για συνεχείς νέες ανακαλύψεις, μια δυνατή  πρόκληση για το fermor.gr. Είμαι βέβαιος ότι  οι συντάκτες – ταξιδευτές  του, θα απαντήσουν σ’ αυτήν, με τον πιο θεαματικό τρόπο, με τον τρόπο που ταιριάζει στα χίλια πρόσωπα των νησιών μας. Εύχομαι στον Πέτρο και στους συνεργάτες του, πολλά ταξίδια και πολλά ρεπορτάζ που θα αναδείξουν αυτό που πραγματικά είναι το Νότιο Αιγαίο: ««Aegean Islands. Like No Other»!”

 

fermor.gr/grafida.net

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ