ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντώνης Καμπουράκης: Η νέα μέρα του Ιδρύματος Υποτροφιών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
7654

Η πα­ρα­κά­τω ανάρ­τη­ση του Δη­μάρ­χου Ρόδου ανα­φέ­ρε­ται στην ανα­βάθ­μι­ση της πα­ρο­χής των υπη­ρε­σιών του Ιδρύ­μα­τος Υπο­τρο­φιών μέσα από νέες ηλε­κτρο­νι­κές σε­λί­δες:

Στους νέους Δω­δε­κα­νη­σί­ους οφεί­λου­με να πα­ρέ­χου­με την οι­κο­νο­μι­κή συν­δρο­μή μας, τι­μώ­ντας το δι­καί­ω­μα του ασθε­νέ­στε­ρου στην παι­δεία και την ελ­πί­δα. Η νέα μέρα του Ιδρύ­μα­τος Υπο­τρο­φιών οφεί­λει να μας βρει πε­ρισ­σό­τε­ρο ει­λι­κρι­νείς, και χου­βαρ­ντά­δες σε ό,τι έχει να κάνει με την ανά­γκη των νέων παι­διών που αδυ­να­τούν να αντα­πε­ξέλ­θουν στις οι­κο­νο­μι­κές απαι­τή­σεις της παι­δεί­ας, στους ση­με­ρι­νούς πολύ δύ­σκο­λους και­ρούς. Θα το κά­νου­με δου­λεύ­ο­ντας με σο­βα­ρό­τη­τα, εκ­με­ταλ­λευό­με­νοι και το τε­λευ­ταίο ευρώ που μπο­ρού­με.

Σύ­ντο­μα στις ηλε­κτρο­νι­κές ιστο­σε­λί­δες www.DodecanisosScolarships.com και www.DodecanissosScolarships.org θα μπο­ρεί ο κάθε εν­δια­φε­ρό­με­νος να ενη­με­ρώ­νε­ται για τις δυ­να­τό­τη­τες υπο­τρο­φί­ας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.