Αθλητικά

Διαιτητικό Δικαστήριο: Η ΠΑΕ Ρόδος… πληρώνει Πίτκα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Βαγγέλη Πίτκα στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ρόδος.
Τα «ελάφια» καλούνται πλέον να πληρώσουν στον έμπειρο γκολκίπερ το ποσό των 10.258, 85 ευρώ σε δύο δόσεις, με την πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, αλλιώς η ΠΑΕ Ρόδος κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης βαθμών.
Αναλυτικά στο σημείο της σχετικής ανακοίνωσης που αφορά την ΠΑΕ Ρόδος και τον Βαγγέλη Πίτκα, αναγράφονται τα εξής:
«…Δέχτηκε την αίτηση του Ευάγγελου Πίτκα και την προφορικά ασκηθείσα ανταίτηση της καθ’ ης. Όρισε όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πίτκα του Θωμά δυνάμει της υπ’ αριθμ. 283/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., χρηματική απαίτηση δέκα χιλιάδων διακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών (10.258,85) ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επί μέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερθείσας αποφάσεως, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μετά παρακράτηση και απόδοση στην Ε.Π.Ο. της υπέρ αυτής αντιστοιχούσας ποσοστιαίας αναλογίας δυνάμει της υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 39710/18.11.2013 αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ύψους (5.129,425) ευρώ, εκάστης, της πρώτης τούτων καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από της εκδόσεως και γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως, της επόμενης δεύτερης μέχρι την αντίστοιχη ημέρα του επόμενου μήνα.
Επέβαλε στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ» για την περίπτωση μη τήρησης της ρύθμισης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, για το σύνολο της οφειλής ύψους 10.258,85ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 283/2021 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ., εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου