Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο χώρο της Θαλασσινής πύλης, με ώρα έναρξης την 9 πρωινή, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

· Οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, μηχανών και ταξί που βρίσκονται έξω από τη Θαλασσινή Πύλη, θα κλείσουν από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ώστε μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι να μην μπορούν να σταθμεύσουν.

· Από τις 07.00 η ώρα της Κυριακής θα απαγορευτεί η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων στους δρόμους από τα φανάρια στη Νέα Αγορά έως και τα φανάρια στου ΚΟΒΑ.

Για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν οι ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας για τους χρήστες του λοιπού οδικού δικτύου, θα γίνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

· Κλείσιμο της 7ης Μαρτίου στο ύψος της οδού Γαλλίας και διοχέτευση των οχημάτων προς την πλατεία Κύπρου.

· Κλείσιμο της δεξιάς στροφής των οχημάτων προς το Νεώριο στα φανάρια της πλατείας Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας (Νέα Αγορά), καθώς και των ταξί που σταθμεύουν εκεί.

· Οχήματα σταθμευμένα στο παρκινγκ γύρω από το Νεώριο, θα υποχρεώνονται μόνο σε δεξιά στροφή προς το Δημαρχείο.

· Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πλατεία Σύμης.

· Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη Αρνάλδου.

· Υποχρεωτική πορεία δεξιά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη της Παναγίας.

· Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται από το τουριστικό λιμάνι.

· Υποχρεωτική πορεία δεξιά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη Ακαντιάς. Να απαγορευθεί το πέρασμα απέναντι στην παραλιακή λωρίδα της οδού Σαχτούρη.

· Κλείσιμο κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αυστραλίας στα φανάρια του ΚΟΒΑ και διοχέτευση της κυκλοφορίας στην οδό Βύρωνος.

Τα ανωτέρω θα ισχύσουν έως τις 15:00 της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ