ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη του έναντι αμοιβής 5 ευρώ

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
Δικαιοσύνη 2
Μέγεθος γραμμάτων

Ποι­νι­κές διώ­ξεις για βια­σμό κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, απο­πλά­νη­ση παι­διού ηλι­κί­ας κάτω των 15 ετών κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, ασέλ­γεια με ανή­λι­κο ηλι­κί­ας κάτω των 15 ετών ένα­ντι αμοι­βής κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και κατά συ­νή­θεια και για απλή συ­νέρ­γεια σε ασέλ­γεια με ανή­λι­κο ηλι­κί­ας κάτω των 15 ετών ένα­ντι αμοι­βής κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και κατά συ­νή­θεια, άσκη­σε ο Ει­σαγ­γε­λέ­ας Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω σε εναν 67χρονο κά­τοι­κο Κα­λύ­μνου και σε έναν 41χρονο συ­ντο­πί­τη του, που συ­νε­λή­φθη­σαν από αστυ­νο­μι­κούς του οι­κεί­ου αστυ­νο­μι­κού τμή­μα­τος μετά από κα­ταγ­γε­λία της ανή­λι­κης κόρης του τε­λευ­ταί­ου.

Η υπό­θε­ση έχει προ­κα­λέ­σει σοκ και απο­τρο­πια­σμό στο νησί της Κω, αφού ο πα­τέ­ρας φέ­ρε­ται να εξω­θού­σε στην πορ­νεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο ένα­ντι αμοι­βής από 5 – 20 ευρώ την φορά από τον Οκτώ­βριο του 2013 έως και τον Αύ­γου­στο του 2017!

Η ανή­λι­κη, φέ­ρε­ται να εξο­μο­λο­γή­θη­κε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυ­γού­στου 2017 κα­τήγ­γει­λε τον πα­τέ­ρα της και τον 67χρονο στους αστυ­νο­μι­κούς του ΑΤ Κα­λύ­μνου.

Ση­μειώ­νε­ται ότι η μη­τέ­ρα του κο­ρι­τσιού βρί­σκε­ται σε διά­στα­ση με τον πα­τέ­ρα της και δεν έχουν συ­χνές επα­φές.

Μένει με τον πα­τέ­ρα της και με τον αδελ­φό της σε ισό­γεια κα­τοι­κία απέ­να­ντι από ένα χω­ρά­φι κοντά σε ένα κα­φε­νείο. Σύμ­φω­να με όσα ισχυ­ρί­στη­κε το παιδί, ο 67χρο­νος την τρά­βη­ξε με το ζόρι σε ένα χω­ρά­φι και εκεί την βίασε. Ο πα­τέ­ρας της και ο αδελ­φός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλι­κιω­μέ­νος φέ­ρε­ται να της άφησε τότε ως αμοι­βή το ποσό των 5 ευρώ.

Υπο­στη­ρί­ζει ότι τότε είχε εξι­στο­ρή­σει το τι είχε συμ­βεί στον πα­τέ­ρα της και εκεί­νος την πα­ρό­τρυ­νε να ξε­χά­σει τι είχε συμ­βεί και ότι θα κα­νό­νι­ζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυ­ρί­στη­κε ότι ο 67χρο­νος συ­νέ­χι­σε όμως να ασελ­γεί σε βάρος της σχε­δόν 2 με 3 φορές κάθε εβδο­μά­δα.

Υπο­στή­ρι­ξε συ­γκε­κρι­μέ­να ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρή­μα­τα στον πα­τέ­ρα της. Τό­νι­σε επί­σης ότι για τα πάθη της είχε μι­λή­σει σε ψυ­χο­λό­γο του σχο­λεί­ου της αλλά ντρε­πό­ταν πολύ. Υπο­στή­ρι­ξε ακόμη ότι ο πα­τέ­ρας της την πα­ρό­τρυ­νε να βρί­σκε­ται με τον 67χρονο και κά­ποιες φορές μά­λι­στα την μά­λω­νε.

Οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι αρ­νού­νται κα­τη­γο­ρη­μα­τι­κά τα όσα υπο­στη­ρί­ζει η ανή­λι­κη και το­νί­ζουν ότι πρό­κει­ται για μυ­θεύ­μα­τα.

Στην ανή­λι­κη πα­ραγ­γέλ­θη­κε εξάλ­λου ια­τρο­δι­κα­στι­κή και παι­δο­ψυ­χια­τρι­κή πραγ­μα­το­γνω­μο­σύ­νη. Οι δύο κα­τη­γο­ρού­με­νοι θα απο­λο­γη­θούν την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα ενώ­πιον του Ανα­κρι­τή της Κω.

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης τους πα­ρί­στα­ται ο δι­κη­γό­ρος κ. Δη­μή­τρης Καρ­δού­λιας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • geomam  /  19.08.2017 11:25

    Στην Κάλυμνο έγινε, όχι στην Κω

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.