Τοπικές Ειδήσεις

Νέος αναπληρωτής δ/ντης στην ΔΕΥΑΡ ο Κυριάκος Παπαμιχαήλ

Ο κ. Κυριάκος Παπαμιχαήλ ορίστηκε χτες, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, γενικός αναπληρωτής διευθυντής της ΔΕΥΑΡ, στην θέση της προσφάτως παραιτηθείσας κυρίας Μάρθας Παπαμανώλη.
Ο κ. Παπαμιχαήλ ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής πληροφορικής.
Κατά την διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα ‘καυτά’ ζητήματα με πρωταρχικό τις ανάγκες υδροδότησης του νησιού μεσούσης της τουριστικής περιόδου κι ενώ οι αφίξεις συνεχίζουν να ανεβαίνουν.
Όπως δήλωσε στην «δημοκρατική» ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, α! αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ:
«Συζητήσαμε επί μακρόν την συνέχιση των έργων που εκτελεί η επιχείρηση με σημείο αιχμής τις χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’.
Επίσης, συζητήσαμε πώς θα προχωρήσουμε με τις γεωτρήσεις και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς βλάβες που σημειώνονται στο δίκτυο και κυρίως σε περιοχές όπως ο Αρχάγγελος. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ σπεύδουν να αποκαταστήσουν έγκαιρα τις βλάβες όπου σημειώνονται, αλλά δυστυχώς, δεν είναι πάντα εφικτό να δίνουν νερό αμέσως μετά τις επισκευές.
Τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας η ζήτηση νερού ήταν μειωμένη και καταφέραμε έτσι να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα. Η φετινή χρονιά όμως έχει πολλές ανάγκες.
Η πραγματικότητα είναι ότι προσπαθούμε να δώσουμε πάντα την λύση στα θέματα ύδρευσης και άρδευσης αλλά και αποχέτευσης. Αυτό όμως απαιτεί χρόνο.
Παράλληλα, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε και μία προσωρινή και άμεση λύση για την καλύτερη λειτουργία του δικτύου» είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Σπ. Σπυρόπουλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου