Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του προχώρησε ο Α.Ο. Πυλίου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου, απέκτησε τον ακραίο αμυντικό Μανώλη Κεφαλιανό και τον ακραίο μεσοαμυντικό Γιώργο Τρικοίλη, με τους ποδοσφαιριστές στην περασμένη σεζόν να αγωνίζονται στην Α.Ε. Κω.
Οι αθλητές υπέγραψαν την έναρξη της συνεργασίας τους και ο σύλλογος επισημοποίησε τις μετεγγραφές με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Πυλίου ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Κεφαλιανού από την Α.Ε Κω. Είναι χαρά μας που ένας ποδοσφαιριστής που κατάγεται από το χωριό μας και έχει δείξει την ποιότητά του όλο αυτά τα χρόνια θα ανήκει από φέτος στην οικογένειά μας, στηρίζοντας αυτή την νέα προσπάθεια του συλλόγου μας. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Α.Ε Κω για την άριστη συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Η δήλωση του Μανώλη Κεφαλιανού:
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ε. Κω, τους προπονητές, την διοίκηση και τους συμπαίκτες για όλα όσα καταφέραμε τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια όλοι μαζί. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Α.Ο. Πυλίου και θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τόσο τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μαστρομιχάλη, όσο και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χρυσόπουλο. Από την μεριά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει ο Α.Ο. Πυλίου τους στόχους του.
«Ο Α.Ο. Πυλίου ανακοινώνει την μετεγγραφή του Γιώργου Τρικοίλη από την Α.Ε Κω. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε θερμά την Α.Ε. Κω για την συνεργασία.
Η δήλωση του Τρικοίλη:
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ε Κω για αυτόν τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ θερμά τους προπονητές και την διοίκηση και εύχομαι η ομάδα να έχει μια καλή και θετική σεζόν.
Ήταν πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στον Α.Ο. Πυλίου και θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χρυσόπουλο και τον Γιώργο Πίτση που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία.
Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ