Δυναμικά συνεχίζει την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του ο Ο.Φ.Ιστρίου ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.
Οι «μελανόλευκοι» του Γιάννη Μάλτα απέκτησαν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να έχει τις λύσεις που χρειάζεται για την σεζόν 2019-2020.
Ο λόγος για τους Χρήστο Παπασάββα, Μιχάλη Μικκιό και Ματθαίο Σταματάκη, οι οποίοι κατάγονται από τον Ίστριο.
Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν την ένταξή τους στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτησή τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο σχεδιασμός της ομάδος μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Άλλα τρία παιδιά τα οποία επίσης κατάγονται από την Ίστριο, είναι πλέον ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Ι. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός Χρήστος Παπασαββας, ο επιτελικός μέσος Ματθαίος Σταματάκης και ο επιθετικός Μιχάλης Μικκιός συμφώνησαν με την διοίκηση να αγωνιστούν με τα χρώματα της ομάδας μας.
Χρήστο, Ματθαίο και Μιχάλη, καλώς ήρθατε στην ομάδα του χωριού σας, σάς ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».
Να σημειώσουμε ότι με τους Παπασάββα, Σταματάκη και Μικκιό ο Ο.Φ. Ιστίου έφτασε τους εννέα ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση των Μιχάλη Αλαφάκη, Ευθύμη Γιώτα, Χρήστου Χωρίτη, Βαγγέλη Ριζά, Τάκη Δημητρίου και Άκη Παπακώστα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ