Αθλητικά

Μπάσκετ: Στην Τήλο ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Τήλο ο «Δράκος» του ελληνικού αθλητισμού Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του, με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ.
Τα παιδιά της Τήλου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα… μυστικά του μπάσκετ από ένα ζωντανό θρύλο του αθλήματος, με την δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά να αναρτά στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τα ακόλουθα λόγια:
«Έχουμε την τύχη να υποδεχόμαστε τον θρύλο του μπάσκετ, τον γίγαντα, τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο νησί της Τήλου! Τα παιδιά μας θα έχουν την χαρά λοιπόν τις επόμενες ημέρες, να διδαχθούν από τον ζωντανό μύθο του ελληνικού αθλητισμού, τα μυστικά του μπάσκετ και όλα τα καλά που έρχονται στον άνθρωπο μέσα από τον αθλητισμό. Θα βγείτε χαρούμενοι μέσα από αυτή την προσπάθεια τους λέει με πάθος και συγκίνηση ο Παναγιώτης Γιαννάκης …
Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κόουτς για το δώρο που κάνεις στα παιδιά της ακριτικής Τήλου!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου