Ειδήσεις

“Σημαντικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη Ρόδο από την συνέχιση της παύσης λειτουργίας των Επιχειρήσεων Τυχερών Παιχνιδιών»

Παρέμβαση, μέσω αναφοράς, έκανε ο Νεκτάριος Σαντορινιός σχετικά με το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα Καζίνο, καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ακόμη και μετά την άρση των μέτρων περιορισμού, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές. Ιδιαίτερα στο νησί της Ρόδου, η τοπική επιχείρηση Τυχερών Παιχνιδιών απασχολεί περί τους 200 υπαλλήλους, οι οποίοι για όλο αυτό το διάστημα παραμένουν σε καθεστώς παύσης εργασίας, ενώ είναι υποχρεωμένοι να διαβιούν με το πενιχρό βοήθημα που θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών, ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας να λάβουν πρωτοβουλίες με σκοπό την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων, τηρώντας όμως τις οδηγίες για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και των εργαζομένων.

Τα νησιά μας, σημειώνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου, διανύουν μια δύσκολη και ζοφερή περίοδο. Οι νησιώτες εργαζόμενοι ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και φόβου. Η Κυβέρνηση, δεν μπορεί να συνεχίζει τις ανώφελες και χωρίς σχέδιο ανακοινώσεις. Οφείλει να προβεί σε ουσιαστικές ενέργειες για τη στήριξη των θέσεων εργασίας και για την ανάπτυξη ενός πλαισίου προστασίας των ανέργων των νησιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου