Τοπικές Ειδήσεις

«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας”

Στα εθνικά θέματα και στην ασφάλεια της χώρας δεν χωρούν ιδεοληψίες

«Ισχυρή και καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα», είναι το μήνυμα του Μάνου Κόνσολα προς τους πολίτες.

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου στάθηκε ιδιαίτερα στους χειρισμούς της κυβέρνησης και προσωπικά στου Πρωθυπουργού, στο θέμα της σύγκλησης του ΚΥΣΕΑ και των τουρκικών προκλήσεων.

Ο κ. Κόνσολας χαρακτήρισε «παιχνίδι εντυπώσεων» τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, τονίζοντας:

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη που έκανε και με το ζήτημα των Σκοπίων. Αντί να επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και ομοψυχία, χρησιμοποιεί το πρόβλημα των τουρκικών προκλήσεων με μικροκομματική λογική. Συγκαλεί για λόγους εντυπώσεων το ΚΥΣΕΑ όταν δεν το είχε συγκαλέσει το 2017 και το 2018 σε πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις και επιπλέον δεν ενημερώνει, όπως οφείλει να κάνει, όσο είναι ακόμα Πρωθυπουργός, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων».

Ο Μάνος Κόνσολας αναφερόμενος στη στάση που θα τηρήσει η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, επισήμανε:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρη συναίσθηση της έννοιας του εθνικού συμφέροντος, έρχεται για να αποκαταστήσει την εθνική ενότητα.

Τα εθνικά θέματα και η ασφάλεια της χώρας θα διαχωριστούν από ιδεοληψίες.

Έχουμε ήδη προτείνει τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που θα έχει επιτελικό ρόλο και την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού και της εισήγησης προτάσεων πολιτικής στην αντιμετώπιση και διαχείριση κρίσεων»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου