ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός φυλακής ξανά ο Δημήτρης Κουφοντίνας-Το οργισμένο σχόλιο του Κ. Μπακογιάννη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Εκτός φυλακής βρί­σκε­ται για τρίτη φορά ο  Δημή­τρης Κου­φο­ντί­νας καθώς πριν από λίγες μέρες εγκρί­θηκε από το συμ­βού­λιο φυλακών το αίτημά του.

Έξω από τις φυλακές Κορυ­δαλ­λού περί­με­ναν η σύζυγός του, Αγγε­λική Σωτη­ρο­πού­λου και ο γιος του Έκτορας καθώς και μερικά μέλη της ομάδας του Ρου­βί­κωνα. Ο κατα­δι­κα­σμέ­νος σε 11 φορές ισόβια ως μέλος της “17Ν” θα πρέπει να εμφα­νί­ζε­ται μια φορά την ημέρα στο αστυ­νο­μικό τμήμα της περιο­χής του.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ο Δ. Κου­φο­ντί­νας πραγ­μα­το­ποιούσε από την αρχή του μήνα απεργία πείνας μετά την αρχική απόρ­ριψη του τρίτου αιτή­μα­τός του για χορή­γηση άδειας. Στις 7 Ιουνίου μετα­φέρ­θηκε από τις φυλακές Κορυ­δαλ­λού σε κρατικό νοσο­κο­μείο, για λόγους υγείας.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι το ηγετικό στέ­λε­χος της 17Ν, βγήκε από τις φυλακές με διήμερη άδεια πρώτη φορά -από το 2002 όταν παρα­δό­θηκε όταν παρα­δό­θηκε στις διω­κτι­κές αρχές- τον περα­σμένο Νοέμ­βριο. Η δεύτερη 48ωρη άδεια χορη­γή­θηκε τον Φεβρουά­ριο

Με μια οργι­σμένη ανάρ­τηση στο Facebook σχο­λί­ασε ο Περι­φε­ρειάρ­χης Στερεάς, Κώστας Μπα­κο­γιάν­νης την άδεια που πήρε σήμερα, μετά την απεργία πείνας ο Δημή­τρης Κου­φο­ντί­νας, δολο­φό­νος του πατέρα του, Παύλου Μπα­κο­γιάννη.

Ο κ.Μπα­κο­γιάν­νης έγραψε:

Είσαι αμε­τα­νό­η­τος δολο­φό­νος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παι­δε­ρα­στής; Γενικά εγκλη­μα­τίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατά­ληψη και να σηκώ­σουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απει­λεί­ται, δεν εκβιά­ζε­ται και κυρίως δεν συναλ­λάσ­σε­ται.

.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Πρόσφατα άρθρα

ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Μάνος Κόνσολας: «Νέα ρύθμιση 120 δόσεων για χρέη προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τους διευκολύνει με μια νέα ρύθμιση οφειλών για χρέη προς το δημόσιο σε 120 δόσεις και ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης τα 30 ευρώ. Στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Το σχετικό νομοσχέδιο πήρε ήδη το δρόμο για τη Βουλή και τις επόμενες μέρες θα ψηφιστεί. Παράλληλα, το ίδιο νομοσχέδιο καθιερώνει αυστηρούς κανόνες για τους servicers και τα funds, ενισχύοντας την προστασία των συνεπών δανειοληπτών.